LYCKA

För att jag älskar den här sporten. En vecka i strålande solsken i Halland med kluriga banor, snåriga skogar, öppna bokskogar, en del bommar men faktiskt även en hel del spikar. Jag blir lycklig av att orientera, av alla underbara människor och även, insåg jag, av att få läsa på höjdkurvor. Jag hade en aha-upplevelse, ungefär som när man slutligen fattar något på fysiken, och insåg att jag älskar att orientera efter höjdkurvor!
   Jag har då alltså varit på O-Ringen, som detta året var i Halmstad. Campingen var utspridd, mässan var dålig och skyltningen var usel. Annars var det fantastiskt. Igår var jag och Lovisa hos Johanna och hade det mysigt och idag har jag jobbat. 
   Nähä ni, roligare än såhär blev det inte (men jag lyckades iaf med en bild hihi)

ANDRA STJÄRNAN TILL HÖGER OCH VIDARE TILL GRYNINGEN

Idag är det visst måndag, hoppsan... Jag skrev ju inget igår och det tänker jag skylla på att jag var så trött när jag kom hem från jobbet att det helt försvunnit ur mitt huvud. Så det är vad jag gjort mest den här veckan, jobbat.  
Kan också tala om i förväg att det kommer vara tomt här ett tag eftersom att jag på lördag beger mig till ett stort fält fyllt med husvagnar och utan internet. Taggar Oringen som attan och inser att jag borde börja packa snart... Men jag är laaaaaat. Jag har iaf påbörjat min storstädning, så jag tycker att jag förtjänar att mysa lite. 
Bisous !

SOMMARLOV

Det har känts som att hela sommarn till största delen bestått av söndagar och en och annan lördag in emellan. Jag har halvt om halvt väntat på att det ska bli måndag och tillbaks till skolan. Men nu äntligen har sommarlovskänlsan infunnit sig, med soliga dagar i shorts och sena kvällsdopp på stranden. Njuter av värmen och dricker enorma mängder mjölk bara för att jag kan...

FINSKT BESÖK

Så har det gått en vecka till och jag har fortfarande ingen "riktig" värdfamilj. Jag tror att jag har en, men jag vet inte riktigt.
Igår kom min finska kompis Iida hit och hon stannar till på tisdag. Underbart! Klantigt nog hade jag fel på månad, så jag måste tyvärr jobba i morgon, men det är iaf inte hela dagen.
Bisous !
RSS 2.0