AU CANADA

Now I'm here and henceforth everything shall be in english, since that's what my friends decided for me. After a long flight and a long time of sitting at Heathrow we finally arrived in Montreal. From there we took a bus (on which I slept all the way...) to Ottowa were we stayed for the night. Time difference is 6h back, which means you're all living in the future compared to me now. (So Johanna, be prepared to the fact that "sunday evening" to me equals monday early morning, so give me a couple of hours before you think I've forgotten.)

I haven't taken any picturies yet, so you'll just have to be patient. I will post some, evetually..... (a)
 
On tuesday school starts, but I haven't freaked out yet, which is good. It'll come though, no worries.

You'll hear from me again next week, so until then!

KAOS

Jag är på ungefär ganska dåligt humör nu. Det går inte att föra över bilder från kameran till den hära datorn, vilket innebär att min fantastiskt fina blogg kommer bli ännu finare. (Nejdå, jag är inte bitter.) Jag lyckas heller inte ändra nåt på bloggens utseende, och helt seriöst jag fattar inte varför så sjukt många människor ens orkar blogga. 

För tillfället sitter jag nere i mörkret i källarn och väntar på Lisa och Anna, vi ska se på harry potter, mysmys. Dagen har spenderats i göteborg på rix fm festival, så nu har vi sett Loreen live, så lite coola tycker jag nog att vi är i alla fall. 
 
Den här veckan har jag hunnit med att träffa både en och annan mysig person och jag har faktiskt börjat packa. Mitt rum är allmänt kaos; kläder, väskor och skor ligger utspritt både här och där. Jag har också jobbat mitt sista på ICA för den här gången. Det var en hektiskt fredagskväll och en lugn lördagsmorgon och däremellan en tripp till Hawaii med syster och mor för ett nattdopp i marelden. Jag får väl ta och erkänna att trots att jag bott här på västkusten i hela mitt liv var detta första gången jag såg mareld... Pinsamt, jag vet. 
 
Men nu kom mina gummor ner, så nu säger jag hejdå, och nästa gång vi hörs sitter jag och skriver från andra sidan jorden. Galet. 

STJÄRNFALL

Tydligen var idag och igår de bäata dagarna för att titta på stjärnfall. Det ska finnas veckan ut, men nu har vi tyvärr missat guldchanserna gott folk.

För tillfället är Anna här och ska spendera natten, och att jag då lyckats komma åt datorn, ja alla ni som känner anna vet vilken bedrift det är ;)
 
I helgen har jag jobbat, och idag jobbade jag sista passet med "min" kollega. Låter lite knasigt, men när det är mina fasta tider jobbar jag alltid med henne. Uff, ja det blev lite verkligt där när hon sa att det var vårat sista pass. Tolv dagar kvar nu, kan verkligen inte fatta det. Måste, måste, måste börja packa! 
 
puss

SOLSKEN OCH SVARTA VINBÄR

Den här veckan har jag jobbat nästan varje dag, men har trots det lyckats hinna att träffa ganska många faktiskt. Alldeles nyss kom jag hem från min och Kajsas bärplockartripp; dygt åtta liter svarta vinbär! Vi plockade och plockade, men när våra burkar var fulla fanns det minst lika mycket kvar. Vilken guldgruva!
Igår jobbade jag bara till tolv, så jag och My var nere vid nösnäsbadet och provade på, ja... eh det hette nåt konstigt... Men i alla fall, man stod på en surfingbräda och paddlade. Tänk er en korsning av kanotpaddling och stå på balansbräda så har ni grejen. Riktigt roligt och dessutom varmt i vattnet! 

Vidare kan jag nu glatt berätta att jag fått en värdfamilj; mamma, pappa och lillebror på 10 år, plus tre utflugna äldre barn, samt tre katter, en hund och 100 kor i Cornwall, Ontario. Jajamen, vi snackar bondgård, och oj vad det ska bli spännande! 

I morgon bär det av till skåneland och en underbar Matilda så jag svävar runt här i huset på små moln.

Och på grund av alla mina nostalgiska konfa-minnen säger jag som Bert;
Klart slut varulvstjut
 
 
RSS 2.0